\require{AMSmath} Bewijzen van eigenschappen Voor alle z elementen van de complexe getallen geldt:Re z $\le$ |z| Nele 3de graad ASO - zondag 22 februari 2015 Antwoord $x\le \sqrt{x^2+y^2}$(Lees de spelregels.) kphart zondag 22 februari 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor alle z elementen van de complexe getallen geldt:Re z $\le$ |z| Nele 3de graad ASO - zondag 22 februari 2015
Nele 3de graad ASO - zondag 22 februari 2015
$x\le \sqrt{x^2+y^2}$(Lees de spelregels.) kphart zondag 22 februari 2015
kphart zondag 22 februari 2015
©2001-2024 WisFaq