\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 42148 Re: Wat is pi? Wat is het getal 0.785p? stoop Ouder - vrijdag 20 februari 2015 Antwoord Je reageert op Wat is pi? maar die 'link' zie ik niet. Waarschijnlijk is 0,785 een benadering voor $\frac{1}{4}\pi$. Op die manier zou 0,785$\pi$ dan een benadering voor $\frac{1}{4}\pi^{2}$ zijn? Misschien? WvR vrijdag 20 februari 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is het getal 0.785p? stoop Ouder - vrijdag 20 februari 2015
stoop Ouder - vrijdag 20 februari 2015
Je reageert op Wat is pi? maar die 'link' zie ik niet. Waarschijnlijk is 0,785 een benadering voor $\frac{1}{4}\pi$. Op die manier zou 0,785$\pi$ dan een benadering voor $\frac{1}{4}\pi^{2}$ zijn? Misschien? WvR vrijdag 20 februari 2015
WvR vrijdag 20 februari 2015
©2001-2024 WisFaq