\require{AMSmath} Ontbinden in factoren Ontbind in factoren:4x2y2-28xy+49-12x2y2+147Ik heb al door verschillende tussenstappen het volgende gevonden:=(2xy-7)[(2xy-7)-3(2xy+7)]nu is de oplossing van deze oefening de volgende:-4(2xy-7)(xy+7)ik zie niet hoe ik daaraan kan komen, vertrekkende van mijn oplossing Tim B. 2de graad ASO - vrijdag 13 februari 2015 Antwoord Beste Tim,Herschrijf jouw tweede factor:(2xy-7)-3(2xy+7) = 2xy-6xy-7-3·7 = -4xy-4·7Breng -4 buiten haakjes en plak er de andere factor (2xy-7) opniew bij.mvg,Tom td vrijdag 13 februari 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ontbind in factoren:4x2y2-28xy+49-12x2y2+147Ik heb al door verschillende tussenstappen het volgende gevonden:=(2xy-7)[(2xy-7)-3(2xy+7)]nu is de oplossing van deze oefening de volgende:-4(2xy-7)(xy+7)ik zie niet hoe ik daaraan kan komen, vertrekkende van mijn oplossing Tim B. 2de graad ASO - vrijdag 13 februari 2015
Tim B. 2de graad ASO - vrijdag 13 februari 2015
Beste Tim,Herschrijf jouw tweede factor:(2xy-7)-3(2xy+7) = 2xy-6xy-7-3·7 = -4xy-4·7Breng -4 buiten haakjes en plak er de andere factor (2xy-7) opniew bij.mvg,Tom td vrijdag 13 februari 2015
td vrijdag 13 februari 2015
©2001-2024 WisFaq