\require{AMSmath} Integreren integraal berekenen van 1/(1+cos3x) gebruik van de t formules geeft integraal van 0.5((1+t2)/(t4-t2+1)) en dan ... Integreren jan 3de graad ASO - donderdag 29 januari 2015 Antwoord Breuksplitsen: $t^4-t^2+1 = (t^2-\sqrt3t+1)(t^2+\sqrt3t+1)$ en dan $$ \frac12\frac{t^2+1}{t^4-t^2+1} = \frac{at+b}{t^2-\sqrt3t+1}+\frac{ct+d}{t^2+\sqrt3t+1} $$ stellen en oplossen voor $a$, $b$, $c$ en $d$. kphart vrijdag 30 januari 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
integraal berekenen van 1/(1+cos3x) gebruik van de t formules geeft integraal van 0.5((1+t2)/(t4-t2+1)) en dan ... Integreren jan 3de graad ASO - donderdag 29 januari 2015
jan 3de graad ASO - donderdag 29 januari 2015
Breuksplitsen: $t^4-t^2+1 = (t^2-\sqrt3t+1)(t^2+\sqrt3t+1)$ en dan $$ \frac12\frac{t^2+1}{t^4-t^2+1} = \frac{at+b}{t^2-\sqrt3t+1}+\frac{ct+d}{t^2+\sqrt3t+1} $$ stellen en oplossen voor $a$, $b$, $c$ en $d$. kphart vrijdag 30 januari 2015
kphart vrijdag 30 januari 2015
©2001-2024 WisFaq