\require{AMSmath} Rekenregels voor logaritmen Hallo, ik heb een vraag in mijn boek waar ik bijna niks van snap, en aan de uitleg heb ik ook niet veel xDWeten jullie hoe ik hem oplos?2·7log(4)+1=Alvast bedankt!Rekenregels voor logaritmen Jan Leerling mbo - maandag 26 januari 2015 Antwoord 2·7log(4)+1=Breng eerst die '2·' in de logaritme!2·7log(4)+1=7log(42)+1=7log(16)+1=Schrijf de '+1' als logaritme!2·7log(4)+1=7log(42)+1=7log(16)+1=7log(16)+7log(7)=Gebruik de hoofdregel!2·7log(4)+1=7log(42)+1=7log(16)+1=7log(16)+7log(7)=7log(16·7)=7log(112)Helpt dat? WvR maandag 26 januari 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik heb een vraag in mijn boek waar ik bijna niks van snap, en aan de uitleg heb ik ook niet veel xDWeten jullie hoe ik hem oplos?2·7log(4)+1=Alvast bedankt!Rekenregels voor logaritmen Jan Leerling mbo - maandag 26 januari 2015
Jan Leerling mbo - maandag 26 januari 2015
2·7log(4)+1=Breng eerst die '2·' in de logaritme!2·7log(4)+1=7log(42)+1=7log(16)+1=Schrijf de '+1' als logaritme!2·7log(4)+1=7log(42)+1=7log(16)+1=7log(16)+7log(7)=Gebruik de hoofdregel!2·7log(4)+1=7log(42)+1=7log(16)+1=7log(16)+7log(7)=7log(16·7)=7log(112)Helpt dat? WvR maandag 26 januari 2015
WvR maandag 26 januari 2015
©2001-2024 WisFaq