\require{AMSmath} Zoek p en q Dit was een examenvraag, wss een eenvoudige oplossing maar ik geraakte niet opgestart.Bepaal p en q, p+qj = ((2/j-1)-j) Storme Cursist vavo - vrijdag 23 januari 2015 Antwoord Bij $\eqalign{\frac{2}{j}-1-j}$ zijn de haakjes overbodig...$\eqalign{\frac{2}{j}-1-j=-2j-1-j=-1-3j}$Bedenk $\eqalign{\frac{2}{j}=\frac{2}{j}\cdot\frac{j}{j}=\frac{2j}{-1}=-2j}$Dus $p=-1$ en $q=-3$. Helpt dat? WvR vrijdag 23 januari 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dit was een examenvraag, wss een eenvoudige oplossing maar ik geraakte niet opgestart.Bepaal p en q, p+qj = ((2/j-1)-j) Storme Cursist vavo - vrijdag 23 januari 2015
Storme Cursist vavo - vrijdag 23 januari 2015
Bij $\eqalign{\frac{2}{j}-1-j}$ zijn de haakjes overbodig...$\eqalign{\frac{2}{j}-1-j=-2j-1-j=-1-3j}$Bedenk $\eqalign{\frac{2}{j}=\frac{2}{j}\cdot\frac{j}{j}=\frac{2j}{-1}=-2j}$Dus $p=-1$ en $q=-3$. Helpt dat? WvR vrijdag 23 januari 2015
WvR vrijdag 23 januari 2015
©2001-2024 WisFaq