Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Som herschrijven

$
\eqalign{y = \frac{1}
{{\sqrt {1 - \frac{{v^2 }}
{{c^2 }}} }}}
$

Coen v
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 22 januari 2015

Antwoord

Ik begrijp niet precies wat nu de vraag is? Herschrijven? Bedoel je $x$ schrijven als een functie van $y$? Of wil je de breuk onder het wortelteken wegwerken? Of bedoel je nog iets anders? Je zegt het maar!

PS
Heb je de spelregels gelezen?

WvR
donderdag 22 januari 2015

©2001-2024 WisFaq