\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60428 Re: Eerstegraadsfunctie vraagstukken Antwoord op vraag 1= x y 5 0 0 -3Rc= verschil y : verschil xRc= 0 - -3 : 5 - 0 Rc = 3 : 5 = 3/5Y= ax + b( 5 , 0 )0 = 3/5 x 5 + b0 = 3 + bb = -3Nu andersomY= ax + b( 0 , -3 )-3 = 3/5 x 0 + b-3 = 0 + bb = -3Antwoord = y= 3/5x + -3 player Leerling mbo - maandag 19 januari 2015 Antwoord Dat kan... maar 't kan ook zo:$a = \frac{3}{5}\,\,en\,\,b = - 3 \Rightarrow y = \frac{3}{5}x - 3$Bij de formule y=ax+b was (0,b) immers het snijpunt met de y-as!Formule opstellen lineair verband WvR maandag 19 januari 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Antwoord op vraag 1= x y 5 0 0 -3Rc= verschil y : verschil xRc= 0 - -3 : 5 - 0 Rc = 3 : 5 = 3/5Y= ax + b( 5 , 0 )0 = 3/5 x 5 + b0 = 3 + bb = -3Nu andersomY= ax + b( 0 , -3 )-3 = 3/5 x 0 + b-3 = 0 + bb = -3Antwoord = y= 3/5x + -3 player Leerling mbo - maandag 19 januari 2015
player Leerling mbo - maandag 19 januari 2015
Dat kan... maar 't kan ook zo:$a = \frac{3}{5}\,\,en\,\,b = - 3 \Rightarrow y = \frac{3}{5}x - 3$Bij de formule y=ax+b was (0,b) immers het snijpunt met de y-as!Formule opstellen lineair verband WvR maandag 19 januari 2015
WvR maandag 19 januari 2015
©2001-2024 WisFaq