\require{AMSmath} Coordinaten op de goniometrische cirkel Bepaal de coördinaten op de goniometrische cirkel van het punt p met de hoek a:cotg($\pi$/2 +a) = √3 yael Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 3 januari 2015 Antwoord $\eqalign{ & \cot \left( {\frac{\pi }{2} + a} \right) = \sqrt 3 \cr & \tan \left( {\frac{1}{2}\pi + a} \right) = \frac{1}{3}\sqrt 3 \cr & \frac{1}{2}\pi + a = \frac{1}{6}\pi + k \cdot \pi \cr & a = - \frac{1}{3}\pi + k \cdot \pi \cr & of\,\,ook: \cr & a = \frac{2}{3}\pi + k \cdot \pi \cr}$Misschien kan je zelf aangeven hoe ver je komt en waar je precies vast loopt? Lees je de spelregels ook een keer? WvR zaterdag 3 januari 2015 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal de coördinaten op de goniometrische cirkel van het punt p met de hoek a:cotg($\pi$/2 +a) = √3 yael Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 3 januari 2015
yael Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 3 januari 2015
$\eqalign{ & \cot \left( {\frac{\pi }{2} + a} \right) = \sqrt 3 \cr & \tan \left( {\frac{1}{2}\pi + a} \right) = \frac{1}{3}\sqrt 3 \cr & \frac{1}{2}\pi + a = \frac{1}{6}\pi + k \cdot \pi \cr & a = - \frac{1}{3}\pi + k \cdot \pi \cr & of\,\,ook: \cr & a = \frac{2}{3}\pi + k \cdot \pi \cr}$Misschien kan je zelf aangeven hoe ver je komt en waar je precies vast loopt? Lees je de spelregels ook een keer? WvR zaterdag 3 januari 2015
WvR zaterdag 3 januari 2015
©2001-2025 WisFaq