\require{AMSmath} Vergelijking met een exponentiële en een niet-exponentiële onbekende Ik zou graag de oplossing weten van de volgende vergelijking: 0.001 = (x+1)/2(x+1) Ik heb het al uitgewerkt tot 500(x+1) = 2n maar nu zit ik vast. Weet er iemand hoe ik verder moet? Soof Student universiteit België - zaterdag 27 december 2014 Antwoord Deze vergelijking heeft geen `makkelijke' oplossing; je zult hem numeriek op moeten lossen. kphart zaterdag 27 december 2014 Re: Vergelijking met een exponentiële en een niet-exponentiële onbekende ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zou graag de oplossing weten van de volgende vergelijking: 0.001 = (x+1)/2(x+1) Ik heb het al uitgewerkt tot 500(x+1) = 2n maar nu zit ik vast. Weet er iemand hoe ik verder moet? Soof Student universiteit België - zaterdag 27 december 2014
Soof Student universiteit België - zaterdag 27 december 2014
Deze vergelijking heeft geen `makkelijke' oplossing; je zult hem numeriek op moeten lossen. kphart zaterdag 27 december 2014
kphart zaterdag 27 december 2014
©2001-2024 WisFaq