\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65001 Re: Vraagstuk meetkundig rij Kan je de oefening eens even verder uitwerken? maaike Student Hoger Onderwijs België - donderdag 25 december 2014 Antwoord Je hebt $120=a+ar^3$ en $484=a+\cdots+ar^4=a\frac{r^5-1}{r-1}$ en dit kun je omschrijven tot $484r-484=ar^5-a$. kphart vrijdag 26 december 2014 Re: Re: Vraagstuk meetkundig rij ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan je de oefening eens even verder uitwerken? maaike Student Hoger Onderwijs België - donderdag 25 december 2014
maaike Student Hoger Onderwijs België - donderdag 25 december 2014
Je hebt $120=a+ar^3$ en $484=a+\cdots+ar^4=a\frac{r^5-1}{r-1}$ en dit kun je omschrijven tot $484r-484=ar^5-a$. kphart vrijdag 26 december 2014
kphart vrijdag 26 december 2014
©2001-2024 WisFaq