\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74575 Re: Carthesiaanse vergelijking van een hoogtelijn Moet het niet y=-3x+15 zijn? robina 3de graad ASO - dinsdag 23 december 2014 Antwoord De hoogtelijn ging door $A(0,5)$ toch? In dat geval is het toch echt $y=-3x+5$. Vul maar in! WvR dinsdag 23 december 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Moet het niet y=-3x+15 zijn? robina 3de graad ASO - dinsdag 23 december 2014
robina 3de graad ASO - dinsdag 23 december 2014
De hoogtelijn ging door $A(0,5)$ toch? In dat geval is het toch echt $y=-3x+5$. Vul maar in! WvR dinsdag 23 december 2014
WvR dinsdag 23 december 2014
©2001-2024 WisFaq