\require{AMSmath} Inverse functies y=3√(9x-27) hoe maak ik hier een inverse functie van youri Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 23 november 2014 Antwoord Hallo Youri, Dit gaat als volgt: y=3√(9x-27) y3=9x-27 y3+27=9x 1/9(y3+27)=x 1/9y3+3=x Dus: x=1/9y3+3 GHvD zondag 23 november 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
y=3√(9x-27) hoe maak ik hier een inverse functie van youri Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 23 november 2014
youri Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 23 november 2014
Hallo Youri, Dit gaat als volgt: y=3√(9x-27) y3=9x-27 y3+27=9x 1/9(y3+27)=x 1/9y3+3=x Dus: x=1/9y3+3 GHvD zondag 23 november 2014
GHvD zondag 23 november 2014
©2001-2025 WisFaq