\require{AMSmath} Nulpunten Hoe bereken je de nulpunten van sin2x-2sin x Andrei 3de graad ASO - zondag 9 november 2014 Antwoord Hoi Andrei,sin(x)(sin(x)-2)=0sin(x)=0 of (sin(x)-2)=0Dit laatste is nooit omdat sin(x) geen 2 kan zijn.Derhalve sin(x)=0 voor 0+k.p waarbij k een integer getal is.mvg DvL DvL zondag 9 november 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je de nulpunten van sin2x-2sin x Andrei 3de graad ASO - zondag 9 november 2014
Andrei 3de graad ASO - zondag 9 november 2014
Hoi Andrei,sin(x)(sin(x)-2)=0sin(x)=0 of (sin(x)-2)=0Dit laatste is nooit omdat sin(x) geen 2 kan zijn.Derhalve sin(x)=0 voor 0+k.p waarbij k een integer getal is.mvg DvL DvL zondag 9 november 2014
DvL zondag 9 november 2014
©2001-2024 WisFaq