\require{AMSmath} Tangens vergelijking exact oplossen Hallo, Hoe los ik de volgende vergelijking exact op? tan(6x-1/4p)=5 RG Student hbo - donderdag 6 november 2014 Antwoord Er is geen 'mooie' hoek waarvan de tangens 5 bedraagt, dus ben je aangewezen op benaderen. Je kunt er natuurlijk wel een exacte draai aan geven door te beginnen met 6x - 1/4p = arctan(5) en daaruit kun je de variabele x gemakkelijk isoleren. MBL donderdag 6 november 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Hoe los ik de volgende vergelijking exact op? tan(6x-1/4p)=5 RG Student hbo - donderdag 6 november 2014
RG Student hbo - donderdag 6 november 2014
Er is geen 'mooie' hoek waarvan de tangens 5 bedraagt, dus ben je aangewezen op benaderen. Je kunt er natuurlijk wel een exacte draai aan geven door te beginnen met 6x - 1/4p = arctan(5) en daaruit kun je de variabele x gemakkelijk isoleren. MBL donderdag 6 november 2014
MBL donderdag 6 november 2014
©2001-2025 WisFaq