Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 74215 

Re: Het loodrecht snijden van twee lijnen

Beste,

Nusnap ik hoe de p berekend moet worden, maar ik loop vast bij hoe ik de q moet berekenen. Er komen 2 p's uit: p=2 v p=5. Is het dsn de bedoeling dat het wordt: x= -2+q"labda" en dan het punt D invullen dus -2=-2+q"labda" ?

Alvast bedankt!

Atena
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 30 oktober 2014

Antwoord

De gevonden waarden voor p zijn goed.
De rest wordt beantwoord bij je tweede vraag.

MBL
donderdag 30 oktober 2014

©2001-2024 WisFaq