\require{AMSmath} Formule van een parabool Een bergparabool is congruent met de parabool y=5x2 en heeft als snijpunten met de x-as (4,0) en (-5,0). Geef de formule van deze parabool. amy ve Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 27 oktober 2014 Antwoord Het lijkt op top berekenen maar nu heb je de formule y=5(x-4)(x+5). WvR maandag 27 oktober 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een bergparabool is congruent met de parabool y=5x2 en heeft als snijpunten met de x-as (4,0) en (-5,0). Geef de formule van deze parabool. amy ve Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 27 oktober 2014
amy ve Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 27 oktober 2014
Het lijkt op top berekenen maar nu heb je de formule y=5(x-4)(x+5). WvR maandag 27 oktober 2014
WvR maandag 27 oktober 2014
©2001-2024 WisFaq