\require{AMSmath} Functievoorschrift voor een lijn door twee punten Geef een functievoorschrift voor de lijn K(-8,944) en L(12,1014) amy ve Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 27 oktober 2014 Antwoord Op deze pagina staat hoe je dat doet: \left\{ \begin{array}{l} x_A = - 8 \\ y_A = 944 \\ x_B = 12 \\ y_B = 1014 \\ \end{array} \right. Invullen geeft: \begin{array}{l} y - 944 = \frac{{1014 - 944}}{{12 - - 8}}\left( {x - - 8} \right) \\ y - 944 = \frac{{70}}{{20}}\left( {x + 8} \right) \\ y - 944 = 3\frac{1}{2}x + 28 \\ y = 3\frac{1}{2}x + 972 \\ \end{array} Handig wel... WvR maandag 27 oktober 2014 Re: Functievoorschrift ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Geef een functievoorschrift voor de lijn K(-8,944) en L(12,1014) amy ve Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 27 oktober 2014
amy ve Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 27 oktober 2014
Op deze pagina staat hoe je dat doet: \left\{ \begin{array}{l} x_A = - 8 \\ y_A = 944 \\ x_B = 12 \\ y_B = 1014 \\ \end{array} \right. Invullen geeft: \begin{array}{l} y - 944 = \frac{{1014 - 944}}{{12 - - 8}}\left( {x - - 8} \right) \\ y - 944 = \frac{{70}}{{20}}\left( {x + 8} \right) \\ y - 944 = 3\frac{1}{2}x + 28 \\ y = 3\frac{1}{2}x + 972 \\ \end{array} Handig wel... WvR maandag 27 oktober 2014
WvR maandag 27 oktober 2014
©2001-2025 WisFaq