\require{AMSmath} Vergelijking bepalen Voor een oefening voor wiskunde heb ik twee punten R(a,2-a) en Q(4,0) hoe moet ik nu de vergelijking van die rechte bepalen met analytische formules? amin 3de graad ASO - zondag 19 oktober 2014 Antwoord Als je de vergelijking voor y-yA nog niet kent is dit het moment om het leren!Neem $Q(4,0)$ en $R\left( {a,2 - a} \right)$ en dat geeft:$\large y = \frac{{2 - a}}{{a - 4}}(x - 4)$Helpt dat? WvR zondag 19 oktober 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor een oefening voor wiskunde heb ik twee punten R(a,2-a) en Q(4,0) hoe moet ik nu de vergelijking van die rechte bepalen met analytische formules? amin 3de graad ASO - zondag 19 oktober 2014
amin 3de graad ASO - zondag 19 oktober 2014
Als je de vergelijking voor y-yA nog niet kent is dit het moment om het leren!Neem $Q(4,0)$ en $R\left( {a,2 - a} \right)$ en dat geeft:$\large y = \frac{{2 - a}}{{a - 4}}(x - 4)$Helpt dat? WvR zondag 19 oktober 2014
WvR zondag 19 oktober 2014
©2001-2024 WisFaq