\require{AMSmath} Plotten Is het mogelijk de functie f(x)=|x| of f(x)=2x+|x| te plotten in de GR TI84?vr.gr. edward Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 17 oktober 2014 Antwoord Gebruik abs( uit het NUM-menu van MATH:Dan zal het wel lukken denk ik... WvR vrijdag 17 oktober 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Is het mogelijk de functie f(x)=|x| of f(x)=2x+|x| te plotten in de GR TI84?vr.gr. edward Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 17 oktober 2014
edward Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 17 oktober 2014
Gebruik abs( uit het NUM-menu van MATH:Dan zal het wel lukken denk ik... WvR vrijdag 17 oktober 2014
WvR vrijdag 17 oktober 2014
©2001-2025 WisFaq