Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Normale verdeling

Bakmeel vulmachine, inhoud pak 500 g, st d afwijking 3 g, gevr: op welk gemiddelde instellen als niet meerdan 5 % v/d pakken minder dan 500 g bevat.
Opl: Y1=normalcdf(-10^99.500.x.3) Y2=0.05
kies xmin=0 xmax=600 ymim=0 ymax=2x0,05
mbv intersect etc,
Er verschijnt dan steeds een foutmelding NO SIGN CHNG, Wat doe ik fout en hoe moet het wel???

R Oppe
Ouder - dinsdag 14 oktober 2014

Antwoord

Lijkt me geen probleem...

q74083img2.gifq74083img1.gif

Ik heb als WINDOW [500,510]x[0,0.1] genomen en 't lijkt me verder geen probleem. Misschien de andere instellingen niet goed? De goede grafieken gekozen bij intersect? Andere instelingen? Oude functies? STATData?

WvR
dinsdag 14 oktober 2014

©2001-2024 WisFaq