\require{AMSmath} Steekproef berekenen Ik doe dossieronderzoek in 21 faciliteiten. Nu moet ik de sample size berekenen van de hoeveelheid dossiers.$a$=$z$·$\sqrt{p(1-p)/n}$$a$=$0.05$$z$=$1.96$Welke waarde moet ik voor p nemen? Of is dit niet de juiste manier? Merel Student universiteit - maandag 13 oktober 2014 Antwoord Sample size van wat ?? Hoe groot is de populatie?? Normaal p=0,50 Met vriendelijke groet JaDeX jadex maandag 13 oktober 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik doe dossieronderzoek in 21 faciliteiten. Nu moet ik de sample size berekenen van de hoeveelheid dossiers.$a$=$z$·$\sqrt{p(1-p)/n}$$a$=$0.05$$z$=$1.96$Welke waarde moet ik voor p nemen? Of is dit niet de juiste manier? Merel Student universiteit - maandag 13 oktober 2014
Merel Student universiteit - maandag 13 oktober 2014
Sample size van wat ?? Hoe groot is de populatie?? Normaal p=0,50 Met vriendelijke groet JaDeX jadex maandag 13 oktober 2014
jadex maandag 13 oktober 2014
©2001-2024 WisFaq