\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74008 Re: Vergelijking zonder abc formule Sorry, maar ik kom er nog steeds niet uit, ik zie iets over het hoofd maar heb geen idee wat. Het is alleen bij deze type som. Hans Student hbo - zaterdag 4 oktober 2014 Antwoord A = 2x + 5 en B = 3 - x MBL zaterdag 4 oktober 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry, maar ik kom er nog steeds niet uit, ik zie iets over het hoofd maar heb geen idee wat. Het is alleen bij deze type som. Hans Student hbo - zaterdag 4 oktober 2014
Hans Student hbo - zaterdag 4 oktober 2014
A = 2x + 5 en B = 3 - x MBL zaterdag 4 oktober 2014
MBL zaterdag 4 oktober 2014
©2001-2024 WisFaq