\require{AMSmath} Gelijkheden hoi ,ik snap niet hoe dit kan :tan2(x)-sin2(x)=tan2(x)·sin2(x)ik moet de volgende gelijkheden tonen. amber 2de graad ASO - dinsdag 23 september 2014 Antwoord Dat kan zo:$\begin{array}{l} \tan ^2 x - \sin ^2 x = \tan ^2 x \cdot \sin ^2 x \\ \frac{{\sin ^2 x}}{{\cos ^2 x}} - \sin ^2 x = \frac{{\sin ^2 x}}{{\cos ^2 x}} \cdot \sin ^2 x \\ \sin ^2 x - \sin ^2 x \cdot \cos ^2 x = \sin ^4 x \\ 1 - \cos ^2 x = \sin ^2 x \\ \sin ^2 x + \cos ^2 x = 1 \\ Klopt! \\ \end{array}$Of zo:$\begin{array}{l} \tan ^2 x - \sin ^2 x = \tan ^2 x \cdot \sin ^2 x \\ \frac{{\tan ^2 x}}{{\tan ^2 x}} - \frac{{\sin ^2 x}}{{\tan ^2 x}} = \frac{{\tan ^2 x \cdot \sin ^2 x}}{{\tan ^2 x}} \\ 1 - \cos ^2 x = \sin ^2 x \\ \sin ^2 x + \cos ^2 x = 1 \\ Klopt! \\ \end{array}$ WvR dinsdag 23 september 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoi ,ik snap niet hoe dit kan :tan2(x)-sin2(x)=tan2(x)·sin2(x)ik moet de volgende gelijkheden tonen. amber 2de graad ASO - dinsdag 23 september 2014
amber 2de graad ASO - dinsdag 23 september 2014
Dat kan zo:$\begin{array}{l} \tan ^2 x - \sin ^2 x = \tan ^2 x \cdot \sin ^2 x \\ \frac{{\sin ^2 x}}{{\cos ^2 x}} - \sin ^2 x = \frac{{\sin ^2 x}}{{\cos ^2 x}} \cdot \sin ^2 x \\ \sin ^2 x - \sin ^2 x \cdot \cos ^2 x = \sin ^4 x \\ 1 - \cos ^2 x = \sin ^2 x \\ \sin ^2 x + \cos ^2 x = 1 \\ Klopt! \\ \end{array}$Of zo:$\begin{array}{l} \tan ^2 x - \sin ^2 x = \tan ^2 x \cdot \sin ^2 x \\ \frac{{\tan ^2 x}}{{\tan ^2 x}} - \frac{{\sin ^2 x}}{{\tan ^2 x}} = \frac{{\tan ^2 x \cdot \sin ^2 x}}{{\tan ^2 x}} \\ 1 - \cos ^2 x = \sin ^2 x \\ \sin ^2 x + \cos ^2 x = 1 \\ Klopt! \\ \end{array}$ WvR dinsdag 23 september 2014
WvR dinsdag 23 september 2014
©2001-2024 WisFaq