\require{AMSmath} Integreren Graag zou ik willen weten hoe je de volgende functie integreert (gebruik makende van partiële integratie). Hier loop ik vast namelijk. Int(2x·Sin(x2)) $\to$ Sin(x2)·x2 + Int(2x·Cos(x2)) $\to$ Sin(x2)·x2 + (0.5·x4·Cos(x2)) + Int(-2x·sin(x2)) Alvast bedankt!Integreren M Student universiteit - dinsdag 23 september 2014 Antwoord Er is geen partiële integratie nodig. 2x.sin(x2).dx = sin(x2).d(x2) Stel nu x2 = u en je bekomt een fundamentele integraal. Ok? LL dinsdag 23 september 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Graag zou ik willen weten hoe je de volgende functie integreert (gebruik makende van partiële integratie). Hier loop ik vast namelijk. Int(2x·Sin(x2)) $\to$ Sin(x2)·x2 + Int(2x·Cos(x2)) $\to$ Sin(x2)·x2 + (0.5·x4·Cos(x2)) + Int(-2x·sin(x2)) Alvast bedankt!Integreren M Student universiteit - dinsdag 23 september 2014
M Student universiteit - dinsdag 23 september 2014
Er is geen partiële integratie nodig. 2x.sin(x2).dx = sin(x2).d(x2) Stel nu x2 = u en je bekomt een fundamentele integraal. Ok? LL dinsdag 23 september 2014
LL dinsdag 23 september 2014
©2001-2024 WisFaq