\require{AMSmath} Exponentiele vergelijking Hoe los je de volgende vergelijking op? 3x-3x-1=23 Ik kom tot: 3x-3x·-3-1=2·31/2 Maar nu?? Help me, ik zit echt vast... Bram J Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 9 februari 2003 Antwoord 3x-3x-1=23 Û 3x-3x.3-1=23 Û 3x-3x/3=23 Û (2/3).3x=2.31/2 Û (1/3).3x=31/2 Û 3-1.3x=31/2 Û 3x-1=31/2 ... En nu zal je 't vast en zeker zelf kunnen inkoppen groeten, martijn mg zondag 9 februari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je de volgende vergelijking op? 3x-3x-1=23 Ik kom tot: 3x-3x·-3-1=2·31/2 Maar nu?? Help me, ik zit echt vast... Bram J Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 9 februari 2003
Bram J Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 9 februari 2003
3x-3x-1=23 Û 3x-3x.3-1=23 Û 3x-3x/3=23 Û (2/3).3x=2.31/2 Û (1/3).3x=31/2 Û 3-1.3x=31/2 Û 3x-1=31/2 ... En nu zal je 't vast en zeker zelf kunnen inkoppen groeten, martijn mg zondag 9 februari 2003
mg zondag 9 februari 2003
©2001-2024 WisFaq