\require{AMSmath} Richtingscoefficient en snijpunten Bepaal van de lijn l met vergelijking 2x-5y+5=0 de richtingscoëfficiënt, het snijpunt met de X-as en het snijpunt met de Y-as. Joran Student universiteit - maandag 22 september 2014 Antwoord 1) Schrijf de gegeven vergelijking in de vorm y = ax + b en dan is a de gevraagde rc.2) Vul y = 0 in.3) Vul x = 0 in. MBL maandag 22 september 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal van de lijn l met vergelijking 2x-5y+5=0 de richtingscoëfficiënt, het snijpunt met de X-as en het snijpunt met de Y-as. Joran Student universiteit - maandag 22 september 2014
Joran Student universiteit - maandag 22 september 2014
1) Schrijf de gegeven vergelijking in de vorm y = ax + b en dan is a de gevraagde rc.2) Vul y = 0 in.3) Vul x = 0 in. MBL maandag 22 september 2014
MBL maandag 22 september 2014
©2001-2024 WisFaq