\require{AMSmath} Reële functies - grafisch onderzoek Hoe bereken je ook alweer de beeldwaarden van 0 voor deze functies?f(x)= -2x3-7x2-4x+4eng(x)= x3-4xAlvast bedankt Laura 3de graad ASO - zondag 21 september 2014 Antwoord De beeldwaarden van 0 is een kwestie van invullen!Er geldt: f(0)=4 en g(0)=0. WvR zondag 21 september 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je ook alweer de beeldwaarden van 0 voor deze functies?f(x)= -2x3-7x2-4x+4eng(x)= x3-4xAlvast bedankt Laura 3de graad ASO - zondag 21 september 2014
Laura 3de graad ASO - zondag 21 september 2014
De beeldwaarden van 0 is een kwestie van invullen!Er geldt: f(0)=4 en g(0)=0. WvR zondag 21 september 2014
WvR zondag 21 september 2014
©2001-2024 WisFaq