\require{AMSmath} Integraalbegrip Ik begrijp niet hoe ik deze functie moet integeren:Over 0$\to$2: f(x)=1/2e-x/2Kan iemand mij de stappen laten zien?Bedankt!Integraalbegrip laurie Student universiteit - maandag 15 september 2014 Antwoord Zeg maar waar precies het probleem zit: $ \int\limits_0^2 {\frac{1}{2}} \,e^{ - \frac{x}{2}} dx = \left[ { - e^{ - \frac{x}{2}} } \right]_0^2 = - e^{ - \frac{2}{2}} - - e^{ - \frac{0}{2}} = - \frac{1}{e} + 1 $ Zie ook 2. Substitutiemethode WvR maandag 15 september 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik begrijp niet hoe ik deze functie moet integeren:Over 0$\to$2: f(x)=1/2e-x/2Kan iemand mij de stappen laten zien?Bedankt!Integraalbegrip laurie Student universiteit - maandag 15 september 2014
laurie Student universiteit - maandag 15 september 2014
Zeg maar waar precies het probleem zit: $ \int\limits_0^2 {\frac{1}{2}} \,e^{ - \frac{x}{2}} dx = \left[ { - e^{ - \frac{x}{2}} } \right]_0^2 = - e^{ - \frac{2}{2}} - - e^{ - \frac{0}{2}} = - \frac{1}{e} + 1 $ Zie ook 2. Substitutiemethode WvR maandag 15 september 2014
WvR maandag 15 september 2014
©2001-2024 WisFaq