\require{AMSmath} Exact oplossen De vraag is om deze formule exact op te lossen:x3-x2-x=0Ik hoop snel een antwoord te krijgen kim Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 5 september 2014 Antwoord Je kunt 'x' buiten haakjes halen. Je krijgt dan;x(x2-x-1)=0x=0 of x2-x-1=0x2-x-1=0 kan je dan oplossen met kwadraatafsplitsen of de ABC-formule?Helpt dat? Snel he?Zie ook 2. Tweedegraads-vergelijkingen oplossen WvR vrijdag 5 september 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De vraag is om deze formule exact op te lossen:x3-x2-x=0Ik hoop snel een antwoord te krijgen kim Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 5 september 2014
kim Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 5 september 2014
Je kunt 'x' buiten haakjes halen. Je krijgt dan;x(x2-x-1)=0x=0 of x2-x-1=0x2-x-1=0 kan je dan oplossen met kwadraatafsplitsen of de ABC-formule?Helpt dat? Snel he?Zie ook 2. Tweedegraads-vergelijkingen oplossen WvR vrijdag 5 september 2014
WvR vrijdag 5 september 2014
©2001-2024 WisFaq