\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 73739 Re: Flux rechtstreeks en via Gauss berekenen Welke parametrisering kan ik kiezen voor het ingesloten gebied G? Dezelfde als voor S? Eline Student universiteit - dinsdag 26 augustus 2014 Antwoord Bijna; om $G$ te beschrijven moet je ongelijkheden voor $z$ nemen: $0\le z\le 1-r^2$. kphart dinsdag 26 augustus 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Welke parametrisering kan ik kiezen voor het ingesloten gebied G? Dezelfde als voor S? Eline Student universiteit - dinsdag 26 augustus 2014
Eline Student universiteit - dinsdag 26 augustus 2014
Bijna; om $G$ te beschrijven moet je ongelijkheden voor $z$ nemen: $0\le z\le 1-r^2$. kphart dinsdag 26 augustus 2014
kphart dinsdag 26 augustus 2014
©2001-2024 WisFaq