\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 73673 Re: Berekenen functiewaarde is het dan misschienlim x$\to$ 0 van x2-6 + 6· lim x$\to$0 van sinx/x0+ 6 . lim x$\to$0 van cosx/1 = 6. 1 = 6? Glen Student universiteit België - dinsdag 12 augustus 2014 Antwoord Glen,de limiet is 0-6+6=0, dus f(0)=0. kn dinsdag 12 augustus 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
is het dan misschienlim x$\to$ 0 van x2-6 + 6· lim x$\to$0 van sinx/x0+ 6 . lim x$\to$0 van cosx/1 = 6. 1 = 6? Glen Student universiteit België - dinsdag 12 augustus 2014
Glen Student universiteit België - dinsdag 12 augustus 2014
Glen,de limiet is 0-6+6=0, dus f(0)=0. kn dinsdag 12 augustus 2014
kn dinsdag 12 augustus 2014
©2001-2024 WisFaq