\require{AMSmath} Domein Bepaal het domein van de functie f(x)=log√logx Eddy K 3de graad ASO - woensdag 6 augustus 2014 Antwoord log(x) is alleen gedefineerd voor x$>$0.Dus √logx$>$0, dus logx$>$0, dus x$>$1.$D_f=<1,\to>$ WvR woensdag 6 augustus 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal het domein van de functie f(x)=log√logx Eddy K 3de graad ASO - woensdag 6 augustus 2014
Eddy K 3de graad ASO - woensdag 6 augustus 2014
log(x) is alleen gedefineerd voor x$>$0.Dus √logx$>$0, dus logx$>$0, dus x$>$1.$D_f=<1,\to>$ WvR woensdag 6 augustus 2014
WvR woensdag 6 augustus 2014
©2001-2024 WisFaq