\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 73625 Re: Halveringstijd Ik begrijp eigenlijk niet hoe ik het moet oplossen.Moet ik dit intikken in mijn GRM $\to$ (1/2 - 0.15)5745x ?En dan gewoon zoeken in mijn table? Eddy K 3de graad ASO - woensdag 6 augustus 2014 Antwoord Als g5745=$\frac{1}{2}$ dan is g=$(\frac{1}{2})^{\frac{1}{5745}}$Op voorbeeld halveringstijd staat de uitwerking met de grafische rekenmachine.Voor 't berekenen van $n$ bij $g^n=a$ gebruik je $n=\frac{log{a}}{log{g}}$ WvR woensdag 6 augustus 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik begrijp eigenlijk niet hoe ik het moet oplossen.Moet ik dit intikken in mijn GRM $\to$ (1/2 - 0.15)5745x ?En dan gewoon zoeken in mijn table? Eddy K 3de graad ASO - woensdag 6 augustus 2014
Eddy K 3de graad ASO - woensdag 6 augustus 2014
Als g5745=$\frac{1}{2}$ dan is g=$(\frac{1}{2})^{\frac{1}{5745}}$Op voorbeeld halveringstijd staat de uitwerking met de grafische rekenmachine.Voor 't berekenen van $n$ bij $g^n=a$ gebruik je $n=\frac{log{a}}{log{g}}$ WvR woensdag 6 augustus 2014
WvR woensdag 6 augustus 2014
©2001-2024 WisFaq