\require{AMSmath} Klein vraagstuk Een rechthoekige driehoek heeft als schuine zijde 8 cm. Stel één van de rechthoekzijden gelijk aan x. Stel de functie op die de oppervlakte van de driehoek geeft in functie van x. Eddy K 3de graad ASO - dinsdag 5 augustus 2014 Antwoord De stelling van Pythagoras? Zeg a2+b2=c2. Je weet a=x en c=8 dus kun je b uitdrukken in x.De oppervlakte van de driehoek is gelijk aan $\frac{1}{2}$·a·b en dan heb je een uitdrukking voor de oppervlakte in x.Probeer maar! WvR dinsdag 5 augustus 2014 Re: Klein vraagstuk ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een rechthoekige driehoek heeft als schuine zijde 8 cm. Stel één van de rechthoekzijden gelijk aan x. Stel de functie op die de oppervlakte van de driehoek geeft in functie van x. Eddy K 3de graad ASO - dinsdag 5 augustus 2014
Eddy K 3de graad ASO - dinsdag 5 augustus 2014
De stelling van Pythagoras? Zeg a2+b2=c2. Je weet a=x en c=8 dus kun je b uitdrukken in x.De oppervlakte van de driehoek is gelijk aan $\frac{1}{2}$·a·b en dan heb je een uitdrukking voor de oppervlakte in x.Probeer maar! WvR dinsdag 5 augustus 2014
WvR dinsdag 5 augustus 2014
©2001-2024 WisFaq