\require{AMSmath} De afgeleide geef afgeleide van h(r)=\pir2-2\pi2 Ik heb: \pi2r-2.2\pi 2\pir-4\pi Volgens het antwoord in het boek moet het zijn 2\pir Welke stap mis ikDe afgeleide edward Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 3 augustus 2014 Antwoord 2\pi2 is een constante. De afgeleide van een constante is 0. Je mist dus geen stap, maar je doet er een teveel. hk zondag 3 augustus 2014 Re: De afgeleide ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
geef afgeleide van h(r)=\pir2-2\pi2 Ik heb: \pi2r-2.2\pi 2\pir-4\pi Volgens het antwoord in het boek moet het zijn 2\pir Welke stap mis ikDe afgeleide edward Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 3 augustus 2014
edward Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 3 augustus 2014
2\pi2 is een constante. De afgeleide van een constante is 0. Je mist dus geen stap, maar je doet er een teveel. hk zondag 3 augustus 2014
hk zondag 3 augustus 2014
©2001-2025 WisFaq