\require{AMSmath} Domein en bereik Hallo,Ik heb met spoed een antwoord op een vraag die door niemand anders beantwoord kan worden, dus voor het allereerste keer vraag ik het hier.Dit is het formule y=x/ex hiervan moet ik het domein en bereik weten. Kan iemand dit antwoorden en uitwerken? King T Student universiteit - zaterdag 2 augustus 2014 Antwoord Domein: $\mathbf{R}$Bereik: $<\leftarrow$,$\Large\frac{1}{e}$]Het maximum is te vinden met de afgeleide $y'=e^{-x}(1-x)$.De afgeleide is nul voor $x=1$. Het maximum van $y$ is $\Large\frac{1}{e}$.Meer is het niet... WvR zaterdag 2 augustus 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Ik heb met spoed een antwoord op een vraag die door niemand anders beantwoord kan worden, dus voor het allereerste keer vraag ik het hier.Dit is het formule y=x/ex hiervan moet ik het domein en bereik weten. Kan iemand dit antwoorden en uitwerken? King T Student universiteit - zaterdag 2 augustus 2014
King T Student universiteit - zaterdag 2 augustus 2014
Domein: $\mathbf{R}$Bereik: $<\leftarrow$,$\Large\frac{1}{e}$]Het maximum is te vinden met de afgeleide $y'=e^{-x}(1-x)$.De afgeleide is nul voor $x=1$. Het maximum van $y$ is $\Large\frac{1}{e}$.Meer is het niet... WvR zaterdag 2 augustus 2014
WvR zaterdag 2 augustus 2014
©2001-2024 WisFaq