\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 73579 Re: Bewijs van een goniometrische oefening Ik heb het zo gekregen... Zou ik dan misschien de document naar u sturen zodat u het goed kan analyseren, maar ik heb dan een e-mail nodig Eddy K 3de graad ASO - woensdag 30 juli 2014 Antwoord Ik heb 't document bekeken... en het moet zijn:Voor $\alpha + \beta + \gamma = \pi$ geldt:$\cos \alpha + \cos \beta + \cos \gamma - 1 = 4 \cdot \sin \frac{\alpha }{2} \cdot \sin \frac{\beta }{2} \cdot \sin \frac{\gamma }{2}$Er ontbrak een factor 4 in de opgave. In zo'n geval kom je er natuurlijk nooit uit. Foutje? Bedankt!Op deze website staat een bewijs... WvR woensdag 30 juli 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb het zo gekregen... Zou ik dan misschien de document naar u sturen zodat u het goed kan analyseren, maar ik heb dan een e-mail nodig Eddy K 3de graad ASO - woensdag 30 juli 2014
Eddy K 3de graad ASO - woensdag 30 juli 2014
Ik heb 't document bekeken... en het moet zijn:Voor $\alpha + \beta + \gamma = \pi$ geldt:$\cos \alpha + \cos \beta + \cos \gamma - 1 = 4 \cdot \sin \frac{\alpha }{2} \cdot \sin \frac{\beta }{2} \cdot \sin \frac{\gamma }{2}$Er ontbrak een factor 4 in de opgave. In zo'n geval kom je er natuurlijk nooit uit. Foutje? Bedankt!Op deze website staat een bewijs... WvR woensdag 30 juli 2014
WvR woensdag 30 juli 2014
©2001-2024 WisFaq