\require{AMSmath} Bewijs continuïteit Hoe toon je aan dat een functie f niet continu is in een punt a element van A?De functie:x $\to$ 2x als x $\le$1x $\to$ 2x+1 als x $\gt$ 1Ik dacht voor xk volgende rij te nemen: ((1/xk)+1) ?En dan vervolgens te laten convergeren naar a maar ik zit dan vast. Hoe ga ik best te werk? sophia Student universiteit België - maandag 28 juli 2014 Antwoord Als $x=1$ dan is $f(x)=2$ maar als je van 'rechts komt' is $f(x)=3$.Niet continu dus. WvR maandag 28 juli 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe toon je aan dat een functie f niet continu is in een punt a element van A?De functie:x $\to$ 2x als x $\le$1x $\to$ 2x+1 als x $\gt$ 1Ik dacht voor xk volgende rij te nemen: ((1/xk)+1) ?En dan vervolgens te laten convergeren naar a maar ik zit dan vast. Hoe ga ik best te werk? sophia Student universiteit België - maandag 28 juli 2014
sophia Student universiteit België - maandag 28 juli 2014
Als $x=1$ dan is $f(x)=2$ maar als je van 'rechts komt' is $f(x)=3$.Niet continu dus. WvR maandag 28 juli 2014
WvR maandag 28 juli 2014
©2001-2024 WisFaq