\require{AMSmath} Vergelijking gelijkstellen Hallo!Ik heb de volgende vergelijking;4x = 12x3+2xHoe kom ik op het antwoord x=...Bij voorbaat dank! Coen Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 juni 2014 Antwoord 4x = 12x3+2x12x3+2x-4x = 012x3-2x = 02x(6x2-1) = 02x=0 of 6x2-1=0Lukt het zo verder? GHvD zondag 29 juni 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo!Ik heb de volgende vergelijking;4x = 12x3+2xHoe kom ik op het antwoord x=...Bij voorbaat dank! Coen Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 juni 2014
Coen Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 juni 2014
4x = 12x3+2x12x3+2x-4x = 012x3-2x = 02x(6x2-1) = 02x=0 of 6x2-1=0Lukt het zo verder? GHvD zondag 29 juni 2014
GHvD zondag 29 juni 2014
©2001-2025 WisFaq