\require{AMSmath} Formules met wortels Hoe reken ik op een rekenmachine een formule met een wortel uit, bijvoorbeeld a=(13h)?[casio fx-82sx] jensy Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 7 december 2001 Antwoord Neem aan dat h=3,5 en je wilt a uitrekenen. De formule kan je opvatten als een 'soort' rekenschema: Dus met je rekenmachine doe je dat zo: Je kunt ook h uitrekenen als je a weet. Je moet dan terug rekenen. Neem aan dan h=5, dan reken je zo a uit: WvR zaterdag 8 december 2001 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe reken ik op een rekenmachine een formule met een wortel uit, bijvoorbeeld a=(13h)?[casio fx-82sx] jensy Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 7 december 2001
jensy Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 7 december 2001
Neem aan dat h=3,5 en je wilt a uitrekenen. De formule kan je opvatten als een 'soort' rekenschema: Dus met je rekenmachine doe je dat zo: Je kunt ook h uitrekenen als je a weet. Je moet dan terug rekenen. Neem aan dan h=5, dan reken je zo a uit: WvR zaterdag 8 december 2001
WvR zaterdag 8 december 2001
©2001-2024 WisFaq