\require{AMSmath} Goniometrische vergelijkingen oplossen hoe is dit op te lossen? cos(x) + 1,732 x cos(2x)=0Goniometrische vergelijkingen oplossen Hüdanu Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 19 juni 2014 Antwoord Hallo Hüdanur, Maak gebruik van: cos(2x) = 2.cos2(x) - 1 GHvD donderdag 19 juni 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe is dit op te lossen? cos(x) + 1,732 x cos(2x)=0Goniometrische vergelijkingen oplossen Hüdanu Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 19 juni 2014
Hüdanu Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 19 juni 2014
Hallo Hüdanur, Maak gebruik van: cos(2x) = 2.cos2(x) - 1 GHvD donderdag 19 juni 2014
GHvD donderdag 19 juni 2014
©2001-2024 WisFaq