\require{AMSmath} Math Quiz Gebruik alleen rekensymbolen: 0 0 0 = 6 (0! + 0! + 0!)! = 6 1 1 1 = 6 (1 + 1 + 1)! = 6 2 2 2 = 6 2 + 2 + 2 = 6 3 3 3 = 6 3 x 3 - 3 = 6 4 4 4 = 6 4 + 4 : √4 = 6 5 5 5 = 6 5 : 5 + 5 = 6 6 6 6 = 6 6 x 6 : 6 = 6 7 7 7 = 6 7 - 7 : 7 = 6 8 8 8 = 6 9 9 9 = 6 9 - 9 : √9 = 610 10 10 = 6Zijn 8 en 10 ook mogelijk? Paul J Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 17 juni 2014 Antwoord Die met 8 gaat nog wel...$8-\sqrt{\sqrt{8+8}}=6$Oplossing voor de drie tienen: ⌊√10⌋!·10/10...en dat kan je dan uitbreiden:⌊√11⌋!·11/11=6⌊√12⌋!·12/12=6⌊√13⌋!·13/13=6⌊√14⌋!·14/14=6⌊√15⌋!·15/15=6Hebben we die ook vast:-) WvR dinsdag 17 juni 2014 Re: Math Quiz ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Gebruik alleen rekensymbolen: 0 0 0 = 6 (0! + 0! + 0!)! = 6 1 1 1 = 6 (1 + 1 + 1)! = 6 2 2 2 = 6 2 + 2 + 2 = 6 3 3 3 = 6 3 x 3 - 3 = 6 4 4 4 = 6 4 + 4 : √4 = 6 5 5 5 = 6 5 : 5 + 5 = 6 6 6 6 = 6 6 x 6 : 6 = 6 7 7 7 = 6 7 - 7 : 7 = 6 8 8 8 = 6 9 9 9 = 6 9 - 9 : √9 = 610 10 10 = 6Zijn 8 en 10 ook mogelijk? Paul J Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 17 juni 2014
0 0 0 = 6 (0! + 0! + 0!)! = 6 1 1 1 = 6 (1 + 1 + 1)! = 6 2 2 2 = 6 2 + 2 + 2 = 6 3 3 3 = 6 3 x 3 - 3 = 6 4 4 4 = 6 4 + 4 : √4 = 6 5 5 5 = 6 5 : 5 + 5 = 6 6 6 6 = 6 6 x 6 : 6 = 6 7 7 7 = 6 7 - 7 : 7 = 6 8 8 8 = 6 9 9 9 = 6 9 - 9 : √9 = 610 10 10 = 6
Paul J Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 17 juni 2014
Die met 8 gaat nog wel...$8-\sqrt{\sqrt{8+8}}=6$Oplossing voor de drie tienen: ⌊√10⌋!·10/10...en dat kan je dan uitbreiden:⌊√11⌋!·11/11=6⌊√12⌋!·12/12=6⌊√13⌋!·13/13=6⌊√14⌋!·14/14=6⌊√15⌋!·15/15=6Hebben we die ook vast:-) WvR dinsdag 17 juni 2014
WvR dinsdag 17 juni 2014
©2001-2025 WisFaq