\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 73393 Re: Vraagstuk fout opgelost Kunt u het eens oplossen? Met tussenstappen? Dan kan ik het misschien zien? Emily 2de graad ASO - zondag 15 juni 2014 Antwoord x+y=20x2-y2=80x=20-yx2-y2=80x=20-y(20-y)2-y2=80De laatste vergelijking dan oplossen:(20-y)2-y2=80400-40y+y2-y2=80400-40y=8040y=320y=8x=12Makkie...En weet je nu wat je fout deed? WvR zondag 15 juni 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kunt u het eens oplossen? Met tussenstappen? Dan kan ik het misschien zien? Emily 2de graad ASO - zondag 15 juni 2014
Emily 2de graad ASO - zondag 15 juni 2014
x+y=20x2-y2=80x=20-yx2-y2=80x=20-y(20-y)2-y2=80De laatste vergelijking dan oplossen:(20-y)2-y2=80400-40y+y2-y2=80400-40y=8040y=320y=8x=12Makkie...En weet je nu wat je fout deed? WvR zondag 15 juni 2014
WvR zondag 15 juni 2014
©2001-2024 WisFaq