\require{AMSmath} Goniometrische vergelijkingen oplossen sin(3$\pi$-2p)+cos(1,5$\pi$-p)+sin(3$\pi$+2p)+cos(1,5$\pi$+p) verandert volgens de uitwerkingen in: sin(2p)+sin(p)-sin(2p)-sin(p) Ik snap dus niet waar die 3$\pi$ en 1,5$\pi$ heengaanGoniometrische vergelijkingen oplossen Nick D Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 14 juni 2014 Antwoord Gebruik de formules onder punt 2 en leidt bijvoorbeeld af dat $\sin(\pi+x)=-\sin x$ en $\cos(\frac32\pi+x)=-\cos(\frac12\pi+x)=-\sin x$. Zie Gonioformules kphart zaterdag 14 juni 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
sin(3$\pi$-2p)+cos(1,5$\pi$-p)+sin(3$\pi$+2p)+cos(1,5$\pi$+p) verandert volgens de uitwerkingen in: sin(2p)+sin(p)-sin(2p)-sin(p) Ik snap dus niet waar die 3$\pi$ en 1,5$\pi$ heengaanGoniometrische vergelijkingen oplossen Nick D Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 14 juni 2014
Nick D Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 14 juni 2014
Gebruik de formules onder punt 2 en leidt bijvoorbeeld af dat $\sin(\pi+x)=-\sin x$ en $\cos(\frac32\pi+x)=-\cos(\frac12\pi+x)=-\sin x$. Zie Gonioformules kphart zaterdag 14 juni 2014
Zie Gonioformules
kphart zaterdag 14 juni 2014
©2001-2025 WisFaq