\require{AMSmath} Herleiden goniometrische formule Hoi,Herleid de formule cos2(x)+cos(2x) tot de vorm y=a+b·cos(cx). Hoe werkt dit herleiden precies?Alvast bedankt,Mascha Mascha Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 12 juni 2014 Antwoord Denk eens aan de verdubbelingformules voor de cosinus: \cos 2x=\cos^2x-\sin^2x=2\cos^2x-1. Kun je daar wat mee? kphart donderdag 12 juni 2014 Re: Herleiden goniometrische formule ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi,Herleid de formule cos2(x)+cos(2x) tot de vorm y=a+b·cos(cx). Hoe werkt dit herleiden precies?Alvast bedankt,Mascha Mascha Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 12 juni 2014
Mascha Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 12 juni 2014
Denk eens aan de verdubbelingformules voor de cosinus: \cos 2x=\cos^2x-\sin^2x=2\cos^2x-1. Kun je daar wat mee? kphart donderdag 12 juni 2014
kphart donderdag 12 juni 2014
©2001-2025 WisFaq