\require{AMSmath} Asymptoten van een tangensfunctie Hallo, hoe bereken ik de asymptoten van:f(x)= tan(0,2x)-tan(0,5\pi - 0,5x)Alvast bedankt! Parya Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 8 juni 2014 Antwoord De functie y=tan(x) heeft asymptoten bij x=0,5\pi+k\pi.Los de vergelijkingen 0,2x=0,5\pi+k·\pi en 0,5\pi-0,5x=0,5\pi+k\pi op en vind alle asymptoten van f. WvR zondag 8 juni 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, hoe bereken ik de asymptoten van:f(x)= tan(0,2x)-tan(0,5\pi - 0,5x)Alvast bedankt! Parya Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 8 juni 2014
Parya Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 8 juni 2014
De functie y=tan(x) heeft asymptoten bij x=0,5\pi+k\pi.Los de vergelijkingen 0,2x=0,5\pi+k·\pi en 0,5\pi-0,5x=0,5\pi+k\pi op en vind alle asymptoten van f. WvR zondag 8 juni 2014
WvR zondag 8 juni 2014
©2001-2025 WisFaq