\require{AMSmath} Wat is 1 dl wat is 5 dl? hoe is een liter verdeeld in dl cl en ml? een hulpmiddel van een trapje staat me nog bij, klopt dat? M. Hun Ouder - donderdag 5 juni 2014 Antwoord 1 liter = 10 dl = 100 cl = 1000 ml 5 dl is dus een halve liter. LL donderdag 5 juni 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
wat is 5 dl? hoe is een liter verdeeld in dl cl en ml? een hulpmiddel van een trapje staat me nog bij, klopt dat? M. Hun Ouder - donderdag 5 juni 2014
M. Hun Ouder - donderdag 5 juni 2014
1 liter = 10 dl = 100 cl = 1000 ml 5 dl is dus een halve liter. LL donderdag 5 juni 2014
LL donderdag 5 juni 2014
©2001-2024 WisFaq