\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 73305 Re: Re: Continue dynamisch model maken Ik denk dat ik aardig op weg ben :) en ik weet dat het niet altijd -0,5 is. Ik heb als volgt dit gedaan: DT/dT= k(20-6) DT/dt=kdt intDT/(20-6)= intkdt ln (20-6) = 14+0 ln (14)= e^(2,639+0)= e0, e0 e2,639 e0 = 1, dus niet gelijk aan 0 20= 6+1^(e2,639) Yvette Iets anders - woensdag 4 juni 2014 Antwoord Beste Yvet, Ik weet niet precies wat je nu aan het doen bent, maar het lijkt niet te kloppen hoor. Je eerste regel is incorrect. Kijk nog eens naar mijn aanpak. Geef anders de exacte opgave eens door ( letterlijk), dan doen we het samen nog eens. mvg DvL DvL woensdag 4 juni 2014 Re: Re: Re: Continue dynamisch model maken ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik denk dat ik aardig op weg ben :) en ik weet dat het niet altijd -0,5 is. Ik heb als volgt dit gedaan: DT/dT= k(20-6) DT/dt=kdt intDT/(20-6)= intkdt ln (20-6) = 14+0 ln (14)= e^(2,639+0)= e0, e0 e2,639 e0 = 1, dus niet gelijk aan 0 20= 6+1^(e2,639) Yvette Iets anders - woensdag 4 juni 2014
Yvette Iets anders - woensdag 4 juni 2014
Beste Yvet, Ik weet niet precies wat je nu aan het doen bent, maar het lijkt niet te kloppen hoor. Je eerste regel is incorrect. Kijk nog eens naar mijn aanpak. Geef anders de exacte opgave eens door ( letterlijk), dan doen we het samen nog eens. mvg DvL DvL woensdag 4 juni 2014
DvL woensdag 4 juni 2014
©2001-2024 WisFaq