\require{AMSmath} Snijpunten met de assen Hartstikke bedankt voor de goede uitleg, er valt mij op dat het snijpunt (0,-6) ook een coördinaat van een keerpunt is bij t=$\frac{1}{3}\pi$ in het interval [0,2$\pi$]. Dus een coördinaat van een keerpunt, kan dus ook het snijpunt wezen.Snijpunten met de assen Yvette Iets anders - zaterdag 31 mei 2014 Antwoord Dat klopt. Je ziet dat zo'n keerpunt echt een punt van de kromme is. Er gebeurt wel iets vreemds... dat wel.Parameterkrommen WvR zaterdag 31 mei 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hartstikke bedankt voor de goede uitleg, er valt mij op dat het snijpunt (0,-6) ook een coördinaat van een keerpunt is bij t=$\frac{1}{3}\pi$ in het interval [0,2$\pi$]. Dus een coördinaat van een keerpunt, kan dus ook het snijpunt wezen.Snijpunten met de assen Yvette Iets anders - zaterdag 31 mei 2014
Yvette Iets anders - zaterdag 31 mei 2014
Dat klopt. Je ziet dat zo'n keerpunt echt een punt van de kromme is. Er gebeurt wel iets vreemds... dat wel.Parameterkrommen WvR zaterdag 31 mei 2014
WvR zaterdag 31 mei 2014
©2001-2024 WisFaq